Neste lapp. 20 januar.

Hei igjen. Nå har jeg det litt vanskelig. Jeg brukte 70 kr jeg egentlig skulle spart på Frogner-toast.
Grunnen til at jeg skriver, det er at jeg blir så forvirret av alle pengene man sparer på å slutte å røyke. Nå føler jeg at jeg har "sløst" disse pengene. I dag har jeg vært røykfri i 1 måned, 1 dag. Jeg blir litt forvirret, samtidig tankefull av alle "withdrawal symptomene"; som følger med røykeslutt. Leser daglig online om alle de negative sidene som finnes ved å røyke sigaretter, og jeg er så enig i det meste. Spørsmål; ALT??? Ja, det med at man blir stygg, dårlig helse, deprimert, ect. Kroppen min har vel bidratt nok til at unge, gamel, og nåtidens forskere, og deres studier kan påvise ditten, og datten, ja, pro's, con's, effects and reasons, results. Such ass. Hehe. Føler meg smart. Dette blir litt vanskelig å forklare.....

Jeg gleder meg.. Jeg gleder meg til å begynne å bruke pengene mine på andre ting. Jeg vet hvor negativt det er å røyke.
1 måned..... 1 dag... 20 januar, da kan jeg endelig si; Woho. 2 måneder. Jeg er evig takknemlig for hjelpen jeg får her. Sykepleierne vet også at jeg ikke har hatt de letteste forutsetninger for å holde meg unna denne styggedommen, og hvor vanskelig det er å slutte selv med vilje til, og enda verre uten. Håper dette ble et fint innlegg for alle som ikke røyker, eller er stolte over å ha slutta. Fabregas-skjorta i bakgrunn. Kæm det e da? #Lol

 


180's and shuvitz

Hei. Jeg er tilbake på blogg.no. Noen har gjort meg utilgjengelig på typepad.com. Akkurat nå er jeg i behandling for epilepsi, uten å ville forklare nærmere hva det går ut på. Alle kjenner vel noen med epilepsi? Haha. Jeg blir her i jula, og det eneste jeg gjør her, det er å trene, spise, lese, høre på lydbok, og sitte på data'en.

Jeg leser Knut Faldbakken, og hører på lydbøker fra biblioteket. Følger med på vintersport, noe som er much ELSK, og motiverer meg til å trene for å holde meg i form. På typepad skrev jeg at jeg hadde bestemt meg for hva jeg skulle ha på meg på julaften, men jeg tenker stadig vekk på det. Jeg har jo ingen typisk julekjoler. Er det en uskreven regel at man må ha paljetter? Forresten... Jeg fikk tilbake den rosa paljett-jakka mi i år. 2013-lykke der, men skal ikke bruke den på julaften. Den er jo rosa.

Har fått tilbakemelding på at de nye epilepsi-medisinene mine fungerer bra, og det merker dere kanskje på hvordan jeg skriver, også? Komma her, og komma der? Når jeg får pengene mine skal jeg hamstre ting fra skatewarehouse. Fuck Instagram, but do you skateboard?? Ill mind of suznpuzn.

Rølpe

Rølpe her!
 
Jeg er en livsglad sjel som foretrekker lange turer i skogen fremfor svette kvelder foran pc'n.
Liker Rabbis&Rabbiner,men hater muffins.