180's and shuvitz

Hei. Jeg er tilbake på blogg.no. Noen har gjort meg utilgjengelig på typepad.com. Akkurat nå er jeg i behandling for epilepsi, uten å ville forklare nærmere hva det går ut på. Alle kjenner vel noen med epilepsi? Haha. Jeg blir her i jula, og det eneste jeg gjør her, det er å trene, spise, lese, høre på lydbok, og sitte på data'en.

Jeg leser Knut Faldbakken, og hører på lydbøker fra biblioteket. Følger med på vintersport, noe som er much ELSK, og motiverer meg til å trene for å holde meg i form. På typepad skrev jeg at jeg hadde bestemt meg for hva jeg skulle ha på meg på julaften, men jeg tenker stadig vekk på det. Jeg har jo ingen typisk julekjoler. Er det en uskreven regel at man må ha paljetter? Forresten... Jeg fikk tilbake den rosa paljett-jakka mi i år. 2013-lykke der, men skal ikke bruke den på julaften. Den er jo rosa.

Har fått tilbakemelding på at de nye epilepsi-medisinene mine fungerer bra, og det merker dere kanskje på hvordan jeg skriver, også? Komma her, og komma der? Når jeg får pengene mine skal jeg hamstre ting fra skatewarehouse. Fuck Instagram, but do you skateboard?? Ill mind of suznpuzn.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/44282492